2013. július 31.

KE #1 Zayn Malik

Zayn és te már egy jó ideje együtt vagytok, pontosabban hat hónapja. Még nem feküdtetek le egymással, hiszen tizenöt évesen még eléggé félsz az első alkalomtól, és ő ezt nagyon is jól megérti. Azt mondta bármeddig vár rád, mert tiszta szívből reménytelenül Szeret.
Ezen az estén áthívott magához, hogy megünnepeljétek a fél éves évfordulót. Az ajtón egy lap fogadott, amin ez állt: Szia kicsim. Gyere be, aztán kövesd a jeleket! :) Szeretlek!
Elmosolyodtál e kis szöveg láttán. Bementél hát, és a szád is tátva maradt. Apró gyertyák égtek és rózsaszirmok voltak mindenütt. Észrevetted, hogy a sötétebb színű szirmok egy vonalat alkotnak egészen fel a lépcsőn. Utadat oda vetted és amikor felértél az emeletre kellemes illat, valamint halk zene csapta meg érzékszerveid. Mosolyogtál, ahogyan megláttad a fürdőszoba ajtót résnyire nyitva hagyva. Mikor odaértél lassan benyitottál, és Zaynt láttad meg, amint édesen mosolygott.
- Kicsim. - nyújtotta feléd a kezét, amit te mosolyogva fogadtál el. Egészen közel húzott magához. - Boldog fél éves évfordulót. Remélem tetszik. - motyogta, majd lágyan megcsókolt.
- Nagyon tetszik. - mosolyodtál.
- Öhm, van itt egy bikinid, amit a múltkor itt hagytál. Felveheted itt is, és én addig kimegyek. - kezdett el az ajtó felé menni.
- Ne. Vagyis, nem kell. - pirultál bele mondandódba, neki pedig szemei felcsillantak.
- Biztos vagy benne? - kérdezte miközben már újra karjai között voltál.
- Ez lenne az ajándékod.  - mosolyogtál, és szenvedélyesen megcsókoltad.
Egy csodálatos éjszakát töltöttetek együtt, amit talán soha nem fog egyikőtk sem elfelejteni..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése