2013. május 3.

#4 Liam Payne - Ne csináld ezt




Ne csináld ezt

Liamnek és neked már van egy négy éves kislányotok. Brazília egyik legszebb városának Rio de Janeiro partján süttetitek a hasatokat. Liam és kislányotok most egy homokvárat próbálnak építeni több-kevesebb sikerrel. Mosolyogva és vadul zakatoló szívvel figyeled őket, amint boldogan kacagnak. Pár perc múlva Liam az ölében hozza vissza kislányotokat az árnyékosabb helyre. Leteszi őt a napágyra, majd ő is leül. Nem sokkal később kislányotok elaludt. Liammel egymást ölelve csodálattal nézitek őt.
   - Olyan gyönyörű, mint Te. - suttogta a füledbe. Pirulva néztél fel rá. El sem hiszed, hogy még most ennyi idő után is képes zavarba hozni.
   - Ne csináld ezt! - néztél fel rá mosolyogva, amikor kezeit melleidre csúsztatta. Elvigyorodott.
   - Na és miért ne? - kérdezte és belecsókolt a nyakadba, mire kirázott a hideg és a pillangók a hasadban újra táncra perdültek.
   - Kicsim, emlékeztetlek, hogy ez egy nyilvános hely. - sóhajtottál fel miközben szemeid lehunytad a jóleső érzéstől, hiszen még mindig csókolgatott és közben simogatott. Eldöntött a napágyon és rád feküdt.
   - Valahogy nem érdekel. És erre amúgy is kevesen vannak. - suttogta akadozva  a csókok közben. Kezeidet hátára simítottad és hangosan felsóhajtottál.
   - Liam. Majd később, ha kettesben leszünk. - nyögtél. Elhúzódott és csillogó tekintettel nézett rád.
   - Szavadon foglak. - kacsintott rád. - De ugye azt tudod, hogy most őrülten kívánlak? - hajol a füledhez és csábítóan suttogott bele.
   - Érzem. - suttogtál, az egyre dudorodó erekciójára célozva, amit a hasadnál már éreztél.
   - Amiért így hagytál, este büntetés jár neked édes. - mosolyodott el huncutan.
   - Alig várom. - haraptál bele alsó ajkába.
   - Ne csináld ezt, kérlek. - hunyta le a szemét, majd lemászott rólad. Kuncogva ültél fel és adtál egy puszit a kissé piros arcára.
Este pedig megkaptad a méltó 'büntetésed", ami már csak Rád és Liamre tartozik... ;)

Igazából ez elég rövid lett, de most amúgy sem nekem kellett volna hozni, csak enm akartalak titeket nagyon várakoztatni.:) Remélem azért tetszett!:)) Nagyon-nagyon örülnék pár véleménynek akár ide kommentbe, vagy a chatbe mindegy.:)) És az elolvastam rubrikát pipáld ki kérlek.:))
mrs. horan

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése