2013. május 13.

#6 Liam Payne - Egy romantikusan vad éjszaka +18 (KÉRÉSRE)

Daniellának.  Úgy kérted, hogy romantikus és durva is legyen. Nem igazán durva lett, inkább romantikus. Remélem nem gond és tetszeni fog. És ne haragudj, hogy csak most hozom! :)  


Egy romantikusan vad éjszaka

Már több mint három hónapja együtt vagy Liammel. Már nagyon vágysz rá, viszont ő fél kezdeményezni. Úgy döntöttél, hogy ma este egy meglepetéssel készülsz neki. A szobába valamint a fürdőbe rózsaszirmokat szórsz szét és gyertyákat raksz ki. Ma voltál venni egy elég szexi csipkés fehérneműt és azt fel is vetted. Csengetnek, és tudod, hogy Liam az. Felveszed a selyem rövid köntösödet és lazán megkötöd. A fekete magassarkúdban vonulsz végig egészen az ajtóig, majd nagy levegőt veszel, amit ki is fújsz, aztán hatalmas mosollyal az arcodon kinyitod az ajtót. Szerelmed meglepődött és nagyra nyitotta barna szemeit. A vágy lángja azonnal belobbant benne. Közelebb lépett hozzád, és azonnal lecsapott ajkaidra. Finoman csókolt, miközben simogatta testedet, lábával becsukta az ajtót. Neki döntött a falnak, és közben áttért a nyakadra.
- Kívánlak. - motyogta rekedten a csókok közben. Szemeidet lecsukva élvezted a puha ajkainak érintését.
- Én is. - mondtad. Fenekedbe markolt, majd megemelt, te pedig az ölébe ugrottál. Elkezdett veled a szobád felé lépkedni, majd mikor odaértetek, bementetek oda. Liam csak egy pillanatra emelte el tekintetét rólad, azt is csak azért, hogy az ajtót becsukja, viszont ekkor meglátta a 'díszítést'.
- Csak hogy romantikusabb legyen. Gyere. - ugrottál le öléből és kezét megfogva vezetted őt a fürdőbe.
- El sem tudod képzelni, hogy mennyire imádlak. - mondta egészen halkan. Csillogón szemekkel fordult feléd, és óvatosan elkezdte levenni rólad a kis selyem anyagot. Amikor az a földre hullott ajkába harapva nézett rajtad végig. - Annyira szexi. - suttogta.. Megremegtél amikor végig vezette ujjait az oldaladon, fel egészen a melltartódig. - Ezt most leveszem rólad. - simított végig a melltartódon, míg nem a kapcsához jutott, amit rutinos mozdulattal pattintott ki. Ahogy a fekete csipke csoda a szoba egyik sarkába került, Liam ajkába harapva bámult végig rajtad, ismét. Mivel már nagyon ki voltál rá éhezve, közelebb léptél hozzá, és lehúztad róla a fehér pólót amit viselt. ujjaidat kockáira tetted és körbe rajzoltad azokat. Nagyot nyeltél, amikor kicsatolta az övét és egyúttal a nadrágját is levette magáról. Boxere egyre kevesebb helyet biztosított féltve őrzött kincsének, ettől elpirultál. Liam a kezeit fenekedre vezette, majd levette rólad az utolsó ruhadarabot amit viseltél, közben folyamatosan egymás szemébe néztetek. Elmosolyodtál, majd beleléptél a kádba. Incselkedve, ujjaiddal csalogatni kezdted őt magadhoz, aminek hatására hatalmas vigyor szaladt az arcára. Egy szempillantásnyi idő alatt távolította el magáról az alsóját és belépett hozzád. Kezeit derekadra simította, és leült, magával rántva téged is, ennek következtében sikeresen ráestél. Vadul kezdett el csókolni és simogatni. Lovagló ülésbe ráültél, hasadnál érezted az egyre keményedő férfiasságát. Közelebb férkősztél hozzá, mire egy férfiasat nyögött. Vad csókok, szenvedélyes érintések, forró levegő - ezek jellemezték a jelenlegi felállást. Amikor nyakát kezdted el ellepni vad csókokkal, hangos sóhajok hagyták el a torkát és néha ujját gyengéden belevájta bőrödbe. Nem sokáig csókolgattátok egymást a vízben, ugyanis barátodnak egyre fogyott a türelme. Csókolózva jutottatok el az ágyig, amire aztán úgy ahogy voltatok habosan, valamint vizesen rádőltetek. Liam feléd kerekedett és nedves, puha puszikkal halmozta el egyre forróbb tested. Sóhajtoztál a jóleső érzésre. Egyre jobban akartad őt, a türelmed fogytán volt. Liam már a köldököd alatt kényeztetett, míg nem elért a nőiességedig. Először combod belső felére kezdett csókokat adni, majd egyre haladt befelé. Amikor elérte csiklódat egy hangosat nyögtél. Miközben ő kényeztetett, te vonaglottál alatta, miközben a paplant markolásztad. Érezted és ő is, hogy már közel vagy, ezért abbahagyta. Bosszúsan néztél rá, de ő csak vigyorgott.
- Ezt most visszakapod. - mondtad és felé kerekedtél. Nem igazán lepted el most a felsőtestét csókokkal, inkább a pénisze körül tevékenykedtél. Kezedet húzgálni kezdted rajta, mire belőle egy férfias morgás tört fel. Mosolyogva nézted az arcát. Szemei csukva volta, ajkai elváltak egymástól és hangosan sóhajtozott. Amikor nyelvedet végig vezetted büszkeségén, csípőjét közelebb tolta hozzád. Nem vagy még az ilyen dolgokban gyakorlott, de megpróbáltad az egészet a szádba venni. Hatalmas volt neki. Öklendeztél egy kicsit, de örömet akartál neki szerezni, ezért nem hagytad abba. hangosan nyögött, kezét hajadba vezette és őrült tempót kezdett el diktálni. Ő irányított. Amikor érezted, hogy közel van, abbahagytad. Kérlelően nézett rád, de te csak szádat beharapva megráztad a fejed.
- És vissza is kaptad.- suttogtad a szájába. Hirtelen ért, hogy maga alá gyűrt és teljesen betakart testével. Tudta, hogy még soha nem voltál fiúval Úgy, ezért megpróbált óvatos lenni. Annál a bizonyos pontnál, hihetetlen fájdalmat éreztél, nem bírtad visszatartani a sikolyt.
- Sajnálom édes. Mindjárt jobb lesz. - suttogott, majd kicsusszant belőled. Újra nekivágott. Még mindig érezted a fájdalmat, de így, hogy nem mozgott benned, kezdett elmúlni. Amikor közölted vele, hogy csinálja óvatosan kezdett el tolni. Kis idő múlva már teljesen elmúlt a fájdalom, helyette az élvezet vette át a szerepet. Nyögéseitektől volt hangos a szoba, testetek egy ütemre mozgott, egyre gyorsabban.
- Kicsim.. mindjárt.. - nyögte akadozva nem sokkal később. Még szaporábbá tette mozdulatait, és erősebbekké. Élvezted, hogy ilyen vad veled.
-  Liam.. - nyögted a nevét, szinte kiabálva. Az élvezet hulláma végigsöpört mindkettőtökön és fáradtan estetek egymásra. Teljesen extázisban voltatok és Liam is csak pár perc múlva húzódott ki belőled.
- Mindennél jobban szeretlek Daniella. - suttogta lágyan a füledbe.

Ha tetszett és te is szeretnél egy névre szóló történetet, írj bátran egy e-mailt ide: onedirectiononeshots@citromail.hu :)
mrs. horan

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése